KMCnyt

Årets motorcykeltur bliver kørt d. 12. juni

27.05.2020

Som omtalt i sidste nummer af stivelsesbladet har årets mc-tur været lidt usikker på grund af CV19-situationen. Det er nu besluttet, at vi kører - for 16. år i træk og med de fornødne hensyn, forstås.

Sidste år gik turen til det midtjyske område, og vi havde det skønneste sommervejr. I år skal vi så til Sønderjylland. Nærmere bestemt mødes vi den 12.06.20 kl. 14.00 på Uge Camping og Lystfiskeri, Åbenråvej 95, 6360 Tinglev.

Efter en kop kaffe med sønderjysk brød kører vi den guidede fællestur rundt i det sønderjyske landskab – og som altid i et roligt tempo, hvor alle kan være med.

Turen går bl.a. til smukke Als, ligesom vi skal omkring den historiske Dybbøl Mølle, som har spillet en vigtig rolle i Sønderjyllands historie.

Efter fællesturen kører vi tilbage til Uge Camping og afslutter her dagen med grill, fællesspisning og råhygge.

Der bliver sørget for både mad og drikkevarer mod en beskeden betaling, ligesom det er muligt at overnatte i de reserverede hytter – eller du kan selv medbringe telt og sovepose.

Har du ikke mulighed for at deltage fra turens begyndelse, kan du støde til ved spisningen ca. kl. 18.00.

Turen er for alle med en vis tilknytning til KMC eller stivelsesindustrien - bare de har interesse for motorcykler og hyggeligt samvær.

Så husk ”X” i kalenderen ved den 12. juni 2020 og tilmeld dig snarest på mail til Axel på ab@kmc.dk - eller ring 4064 8817. Det bliver hyggeligt.

Seneste svarfrist: mandag den 8. juni 2020.

Motorcyklerne er linet op i smukt vejr ved Svostrup Kro på sidste års mc-tur.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK