KMCnyt

KMC MC-tur 2023

08.05.2023

Dette års KMC MC-tur ­foregår fredag den 9. juni, med start fra KMC på ­Herningvej 60 i Brande kl. 11.45.

Årene går og meget forandres – vi har i 2022 sagt farvel til Axel Bonde, vores faste, humørspredende omdrejningspunkt, som betød så meget for vores nu traditionsrige KMC MC-tur.

Med Axel i tankerne fortsætter vi vores fælles udflugt på de to hjul, og denne gang er målet vores sønderjyske MC-klan, som har lagt et program, vi alle kan glæde os til.

Fællestur omkring Årøsund
Turen foregår fredag d. 9. juni, med start fra KMC, Herningvej 60, Brande kl. 11.45 og ankomst til Gammelbro Camping ved Årøsund, Gammelbrovej 62, 6660 Haderslev kl. 13.30.

Vi kører masser af kilometer på motorcykel omkring Årøsund, med indlagte stop i bl.a. Christiansfeld for spændende indslag.

Efter turen på cyklerne er der arrangeret fællesspisning og overnatning i hytter på Gammelbro Camping. Dette selvfølgelig først efter vi har drukket godt med blik-øl (eller blik-sodavand for dem, der skal køre hjem uden overnatning).

En tur for både for begyndere og fortsættere
Arrangementet er for alle med en vis tilknytning til stivelsesindustrien i KMC-regi, og som samtidigt har nydelsen ved at mærke livet fra en MC.
Vi håber på en stor tilslutning fra både erfarne og nye deltagere. Alle er velkomne, og der er garanti for hygge og en masse sønderjyske historier.

Tilmelding senest den 25. maj
Det er Manfred og Marianne der er dette års koordinatorer. Tilmelding sker til dem på cyperschmidt@gmail.com eller på mobil 2173 4023.
Seneste tilmelding – og her mener vi absolut seneste tilmelding – er den 25. maj 2023.

Der er reserveret mulighed for at op til 28 personer kan overnatte i hytter.

Vi ses til en dejlig dag på to hjul og med godt humør.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK