Bannerannoncer 2024

Kartoffelavlere på nettet

Som et supplement til de trykte annoncer i Dansk Kartoffelstivelse bliver det stadig mere interessant for vores annoncører at benytte sig af bannerannoncer på www.avlerinfo.dk.

Hvad er www.avlerinfo.dk?
Avlerinfo.dk henvender sig specifikt til kartoffelavlere og er den fælles portal for de 5 ­hjemmesider i KMC-regi. Ved at besøge portalen kan avlerne omgående se nyheder fra alle fabrikkerne, fra ­konsulenterne og fra KMC. De kan også se annoncer på “Køb & salg” – en slags elektronisk Blå Avis med køb/salg/leje avlerne imellem.

Hvad kan du bruge annoncerne til?
Bannerannoncering på portalen kan være en effektiv måde at få dit budskab ud på.
Det gælder for eksempel, hvis du som annoncør ønsker at gøre din virksomhed eller dit produkt synligt over for kartoffelavlerne ved at være tilstede på portalen i længere perioder. Men ­portalen kan også bruges til specifik kampagneannoncering, hvor du er interesseret i at eksponere et bestemt produkt/begivenhed i en ­afgrænset periode (et sprøjtemiddel, et åbent hus-arrangement, deltagelse på Agromek etc.).

Hvilke muligheder har du?

 • Annoncerne indgår i rotation på portalens forside (hvor alle nyhederne fra de 5 sites kan læses fra) og på alle sider i sektionen “Køb & salg”.
 • Vi tilbyder annoncering i 3 faste moduler (se nedenfor).
 • Alle priser gælder for 1 måneds annoncering og er ekskl. moms. Vær opmærksom på, at det mindste ­annonceformat (Lille sidebanner) ikke sælges i kortere perioder end 3 sammenhængende måneder.
 • Prisen omfatter ikke udarbejdelse af annoncen, dvs. at forudsætningen for prisen er, at annoncøren leverer den færdige annonce.
 • Vi kan modtage bannerannoncer i formaterne GIF (statisk og animeret) og JPG.
 • For at udnytte at www.avlerinfo.dk er responsivt website (hvor indholdet tilpasser sig brugerens skærmformat), skal der ved køb af et Topbanner eller et Stort sidebanner også leveres et banner i samme størrelse som et Lille sidebanner (180 x 75 pixels). Ved mobilvisning vælges automatisk det lille banner, da de store bannere vil være svære at læse, hvis de skaleres ned til en mobilskærm.
Topbanner 728x90 pixels (b x h) (maks. 100 KB) 885,- kr./md.
Stort sidebanner 180x150 pixels (b x h) (maks. 100 KB) 265,- kr./md.
Lille sidebanner 180x75 pixels (b x h) (maks. 100 KB) 97,- kr. /md.*

*min. 3 mdr annoncering

Trykte annoncer

Der er gode muligheder for annoncer henvendt til kartoffelavlerne i tidsskriftet Dansk Kartoffelstivelse. Læs om annoncering i Dansk Kartoffelstivelse.

Hvis du har spørgsmål om bannerannoncer, priser etc. på Avlerinfo.dk, så kontakt venligst DeltaComm på kd@deltacomm.dk eller på tlf. 4029 3040.

 • akd-logo-425pxpng
 • akk_logopng
 • kmc-granules_logopng
 • kmc-agro_logopng
 • kmc_logopng

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK